Koncept značkových restaurací společnosti Pivovary Staropramen od letošního podzimu povede Jan Trochta. Ve své nové pozici bude zodpovědný za úspěšné fungování a další rozvoj stávajících značkových restaurací firmy v čele s třiceti restauracemi sítě Staropramen Potrefená husa.
Jan Trochta přichází do společnosti Pivovary Staropramen s dlouholetými zkušenostmi v oblasti gastronomie a na doporučení dosavadního manažera Davida Petříka, který se po dlouholetém a úspěšném působení na této pozici rozhodl věnovat vlastním projektům.
Trochta během své dosavadní praxe například spolupracoval s restaurační sítí Ambiente Restaurants Group, zastával pozici provozního ředitele v Coloseum Restaurants a zajišťoval změny v procesním řízení restaurací společnosti AZ Catering services. V minulosti také provozoval vlastní restaurační zařízení a poradenskou agenturu zabývající se oblastí gastronomie a hotelnictví.
Koncept značkových restaurací společnosti Pivovary Staropramen pro něj není novinkou, protože od roku 2010 se společností Pivovary Staropramen pravidelně spolupracoval jako externí poradce. Stál například u realizace největší hospody Staropramenu v Česku - Vinohradského Parlamentu. Moderní hospody pro 21. století, která byla otevřena letos v létě v Praze a během krátké doby se stala vyhledávaným podnikem. Za své kvality byl Vinohradský Parlament oceněn jako třetí nejúspěšnější nový podnik letošního roku v rámci Czech Bar Awards.
Vytisknout článek